Рент а kар агенције у Краљеву, Нишу и Новом Саду

Rent a car Beograd Logo
Аренда авто Белград | Address Бульвар Арсения Карноевича, 88, Новый Белград ЗАБРОНИРОВАТЬ

Рент а kар агенције у Краљеву, Нишу и Новом Саду

Arenda avto Belgrad | Rent a car Niš, Novi Sad, Kraljevo

Рент а kар Нови Сад, Ниш и Краљево

Рент а kар Нови Сад, Рент а кар Ниш, Рент а кар Краљево, Рент а кар Нови Београд - тражили сте ове кључне речи у Google-у јер желите да рентирате поуздан аутомобил у Краљеву, Нишу, Новом Саду или на Новом Београду? Нема сумње, на правом сте месту. 

Код наших пословних партнера можете да резервишете аутомобил или било које друго возило као што су путнички или теретни комби, пикап итд. Целокупну понуду рент а цар возила са мануелним или аутоматским мењачем можете погледати на линковима наших партнерских рент а кар агенција. Аутомобил који вам највише одговара вашим по величини, носивости, запремини и броју путника можете преузети на аеродрому Никола Тесла, Константин Велики или Морава или у било ком другом делу Ниша, Краљева или Новог Сада.  

Возила наших рент а кар партнера су нова, редовно одржавама, осигурана и увек доступна. Изнајмљивањем једног од рент а цар возила добијате и фулл каско осигурање од евентуалне штете као и путно осигурање.

Посетите веб сајт неког од наших партнера (нпр. https://rentacarnovisad77.rs https://www.rentacarefex.com или неки други), изаберите аутомобил или друго возило, извршите резервацију и унапред пошаљете датум и време слетања авиона или доласка како би ваше рент а кар возило било спремно на време.  

Цене најма аутомобила
Дневни најам рент а кар аутомобила се креће од 13€/дан.

Плаћање услуге
Плаћање услуге рентирања возила се врши унапред, приликом преузимања возила. Сама процедура је прилагођена вама и не траје дуго. Најам аутомобила можете платити готовином или било ком од платних картица (Виса, Мастер, Дина итд). Плаћање депозита није обавезно.

Подршка на путу
Уколико се, надамо се, одлучите да изнајмите неки од возила или аутомобила наших партнера, у цену услуге вам је урачуната и подршка 24/7 на целој територији Србије.

Рент а кар Краљево, Ниш и Нови Сад агенције - партнери
Резервацију и рентирање рент а цар аутомобила можете извршити у сарадњи са неким од наших партнера преко њиховог њеб сајта (линкови испод)

Рент а kар Нови Сад - резервација возила
Рент а кар Ниш - резервација возила
Рент а кар Краљево - резервација возила
Рент а кар Нови Београд - резервација возила

Прокат автомобилей в Белграде | Свяжитесь с нами Аренда авто Белград - Call to action

Как с нами связаться?

Вы хотите забронировать автомобиль или у вас есть дополнительные вопросы? Свяжитесь с нами прямо сейчас!