Откуп аутомобила у Србији и Београду, одличне цене

Rent a car Beograd Logo
Аренда авто Белград | Address Бульвар Арсения Карноевича, 88, Новый Белград ЗАБРОНИРОВАТЬ

Откуп аутомобила у Србији и Београду, одличне цене

Arenda avto Belgrad | Otkup automobila

Откуп аутомобила

Ко смо ми?
Откуп аутомобила, Откуп аутомобила Београд, Откуп аутомобила Србија – ми постојимо и послујемо више од 20 година. Бавимо се откупом половних, хаварисаних, старих аутомобила, теретњака и возила свих типова и врста. 

Где се налазимо?
Откуп аутомобила (возила) Србија налази се у Београду у улици Београдска 36, где је лоциран наш центар и плац са возилима. 

Које типове и врсте аутомобила и возила откупљујемо?
Откуп аутомобила врши откуп свих врста, типова и брендова половних, хаварисаних и старих аутомобила, теретњака и других возила, без обзира на стање, пређену километражу и годину производње. 

У којим градовима Србије вршимо откуп аутомобила? 
Присутни смо у свим градовима и општинама Србије. Откуп аутомобила и возила вршимо брзо и ефикасно. Када нас позовете, наши стручњаци за процену вредности аутомобила или возила долазе у најкраћем могућем року на вашу адресу. 

Које су цене откупа аутомобила (возила)?
Гарантујемо најбоље цене откупа аутомобила или возила у Београду и Србији. Спремни смо за сваки довогор са вама у жељи да вам понудимо најбољу цену откупа.

Како да нас контактирате?
Уколико желите да се консултујете са нама или да закажете процену вашег возила, молимо вас позовите нас на 063 733 39 96 или нам пошаљите упит преко странице контакт,  сајта https://otkupautomobilasrbija.rs или https://otkupautomobilasrbija.rs/srbija/otkup-vozila-beograd

Прокат автомобилей в Белграде | Свяжитесь с нами Аренда авто Белград - Call to action

Как с нами связаться?

Вы хотите забронировать автомобиль или у вас есть дополнительные вопросы? Свяжитесь с нами прямо сейчас!