Rent a car Royal u Zemunu Beograd, najbolja agencija u Srbiji, cena od 15 evra po danu

Rent a car Beograd Logo
Rent a car Beograd | Address Bulevar Arsenija Čarnojevića 88, Novi Beograd REZERVIŠITE

Rent a car Royal u Zemunu Beograd, najbolja agencija u Srbiji, cena od 15 evra po danu

Rent a car Zemun | Beograd
>REZERVIŠITE

Rent a car Zemun

Rent a car Zemun

Rent a car Zemun – želite da rentirate automobil ili neko drugo vozilo u Zemun? Na pravom ste mestu jer Rent a car Beograd Royal nudi rent a car vozila po super povoljnim cenama. Rent a car vozilo možete preuzeti u Zemunuu Nikola Tesla ili bilo kojoj lokaciji u Beogradu. Molimo vas da unapred javite datum i vreme za preuzimanje vozila, kako bismo mogli da pripremimo i rezervišemo vozilo koje želite. 

Zašto da odaberete nas?

Odgovor na ovo pitanje je lak: zato što smo najbolja, najpouzdanija, najbrža i najpoštenija renta a car agencija u Zemunu i Beogradu.

Rent a car automobili

Rent a car Beograd Royal nudi najveći izbor novih rent a car vozila sa manuelnim ili automatskim menjačem. U našem voznom parku možete takođe pronaći skupocene sportske i luksuzne automobile. 

Rent a car Zemun - cene

Cene rent a car usluga kreću se od 15 €/dan (evra po danu), a zavise od sezone i popusta koje nudimo. Plaćanje za rent a car usluga vrši se prilikom preuzimanja vozila, bez plaćanja depozita. Procedura preuzimanja vozila kraje par minuta. Plaćanje se može obaviti u gotovini ili bilo kojim tipom platnih kartica (Visa, Master itd). 

Uslovi rentiranja automobila

Rentiranje automobila se obavlja bez plaćanja depozita. Dnevna kilometraža u lokalu (na području Beograda) je neograničena. Svako rent a car vozilo je kasko osigurano od svake vrste štete. 

Ostale usluge

Pored standardnog rentiranja vozila kod nas možete da koristite i usluge transfera sa profesionalnim vozačem, rentiranje luksuznih vozila, autobusa, mini buseva, kombija i limuzina. 

Kako da rezervišete rent a car vozilo?

Rezervaciju rent a car vozila možete obaviti preko web stranice REZERVACIJA ili pozivanjem broja +381 69 77 63 61.

Rent a car Beograd | Kontaktirajte nas Rent a car Beograd - Call to action

Kako da nas kontaktirate?

Želite da rentirate automobil ili imate pitanja za nas? Pozovite nas odmah!